vissza

 

Arctisztítás Ilcsi natúrkozmetikumokkal

 

A kezelés általában 1,5-2 órát vesz igénybe. Egy alapos peelingezéssel kezdődik, ezt követi a masszázs puhító krémmel, gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés (VIO) és végül összehúzó pakolás. A kezelés során alkalmazott termékek, hatóanyagok a bőrtípustól függően, előzetes diagnosztizálás után kerülnek kiválasztásra. Mivel az Ilcsi kozmetikumok sokszínűsége, széles palettája nagy variálhatóságot és „szabadságot” nyújt a kozmetikusnak, ezért tökéletesen személyre szabott kezeléseket tudunk végezni, mindenkinek az egyéni problémájának, kérésének, érzékenységének megfelelően.

 

A kezelés menete bővülhet bizonyos elektromos kezelésekkel, melyek a mélyebb hatóanyag-bevitelt szolgálják, illetve kiegészülhet gyantázással, szempilla és szemöldökfestéssel-, igazítással, esetleg extra-pakolásokkal.

 

Ezek lehetnek:

Oxigénpakolás: három fázisból álló arcpakolás. Uborkás petrezselymes zseléből, oxigénes porból, valamint a méltán híres „Esemény előtti” pakolásból tevődik össze, melynek elegyét a bőrre kenve egy igen hatékony regeneráló maszkot kapunk. Tökéletesen alkalmas rugalmasító, illetve halványító kezelések kiegészítésére.

 

AHA radír: az alfahidroxi-savak (AHA) segítségével látványos eredmény érhető el a ránckezeléseknél, pigment halványításban, valamint pattanások (szeborrea) elenni harcban. Használata lehet alkalmi a kozmetikai kezelések során, vagy kúraszerű, amennyiben indokolt. Felgyorsítja a hámréteg megújulását ezzel is stimulálva a kollagén és elasztikus rostokat, segít megszüntetni a megvastagodott felhám okozta különböző bőrproblémákat, javítja a bőr hidratációját.

 

Vénusz maszk: valójában egy gipsz álarc. Nagyon népszerű kiegészítője a kezeléseknek, mert nem csak hatékony, kellemes érzés, de roppant látványos is. A bőrre vitt hatóanyag fölé egy nyomópakolást helyezünk, melyre egyenletesen felvisszük a kikevert friss, folyékony gipszet. Kb. 15 percnyi hatóidő alatt az arc formáját felvéve megszilárdul. Eközben a felvitt hatóanyag maradéktalanul felszívódik a bőrben!

 

 

Lepje meg szeretteit szolgáltatásainkal! Legyen akár születésnap, névnap,
évforduló, eljegyzés, esküvő...

 

 

Az ajándékkártyával kapcsolatban érdeklődjön telefonon, vagy személyesen
szalonunkban!