vissza

 

Arcvasalás, ultrahang, delejezés
(méregtelenítő mikromasszázs)

 

Arcvasalás során a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag felvitele után a kezelendő területet folpack-kal leborítjuk és a kellemes hőmérsékletű arcvasalóval körkörösen „simogatjuk”, így megnyitva a bőr pórusait, gyorsítva a hatóanyag felvételt. Ajánlott bármely korosztálynak, bármilyen bőrproblémára.

 

Ultrahang: az ultrahang hatására a bőr szövetei felmelegednek, rezgésbe jönnek, a rezgés hatására a sejtek között támadt réseken keresztül a különböző vitaminok, hidratáló, feszesítő, vagy éppen halványító, esetleg gyulladáscsökkentő hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe képesek hatolni. Javul a bőr anyagcseréje, mikro-cirkulációja.

 

Ajánlott önálló kezelésként, vagy más arckezelések menetébe építve bármely korosztálynak. A kezelés kontraindikált lázas, fertőző betegségek esetén, terhesség esete/gyanúja mellett, herpesz és egyéb fertőző bőrbetegségek, nyílt váladékozó sérülések esetén.

Delejezés: méregtelenítő mikromasszázs. Történhet pakolással egy időben, más kezelés menetébe építve, vagy külön is. Lehet arcon, nyakon, dekoltázson, de akár hátat, duzzadt ödémás testrészeket (láb, kar) is kezelhetünk vele, valamint nagyon jó kiegészítője a testkezeléseknek.

 

Lényege a mágneses térben történő, nyirokáramlást a nyirokmirigyek irányába terelő, simogató mozdulatokkal történő méregtelenítés. A mágnesesség, mely kozmetikus és vendége között két elektróda segítségével jön létre, érdekes érzést kelt masszázs közben, mely hasonlít egy „cica dorombolásához”. Az érzés leírása nem egyszerű, ezért mindenképp ki kell próbálni!

 

Fantasztikus hatást érhetünk el kezelés után nehezen lenyugtatható bőrök esetén az összehúzó, nyugtató pakolással egy időben. Gyönyörűen csökkenti az ödémát szem körül, vagy akár erre hajlamos testtájakon a nyirokkeringés javítása révén. Testkezelések után tökéletes befejezés, és segítség a nyirokrendszer számára a lebontott zsírsejtek elszállításában.

 

Terhesség esete/gyanúja mellett a kezelést nem végezzük, valamint lázas, fertőző betegségek esetén sem!