vissza

 

Tű nélküli mezoterápia

 

Napjaink méltán egyik legnépszerűbb kozmetikai eljárása, melynek feltalálói Nobel díjat kaptak!

 

A kozmetikusok birtokában sok lehetőség van a mély hatóanyag bevitelre, az öregedés késleltetésére, ráncok simítására, kozmetikai problémák csökkentésére, megszüntetésére – mindezt természetesen szike és komolyabb fájdalom nélkül. Ám mindközül a leghatékonyabb a mezoterápia. Mióta nem csak tűs változata létezik, hanem a sokkal kellemesebb – ám nem kevésbé hatékony – tű nélküli módozata, azóta a kozmetikusoknak és a vendégeiknek is arany életük van. Ez az eljárás mindössze 20-25 percet vesz igénybe, ennek során három lépésben (elektroporáció elvén) történik a 100%-os orvosi tisztaságú hatóanyagok sejtszintű bevitele. Fontos a diagnosztizálás, melynek során kiderül, mely hatóanyagok hiányát célszerű a kezeléssel pótolni a bőrben, ezáltal újrastrukturálni azt. A mezoterápia rendkívül látványos, nagyon jó érzés a bőrnek, és eredménye hosszan tartó.

 

Célszerű itt is a kúraszerűségre törekedni, mert az évente 6 alkalomból álló kúra nagymértékben hozzájárul a bőr fiatalságának megőrzéséhez, állagának javításához és az eredmény hosszú távú megőrzéséhez.

 

A kezelés kontraindikált lázas, fertőző betegségek esetén, terhesség esete/gyanúja mellett, herpesz és egyéb fertőző bőrbetegségek, nyílt váladékozó sérülések esetén.