vissza

 

Mikrodermabrázió

 

Ezzel a gyémántfejes „bőrcsiszoló” géppel látványos javulás érhető el napjaink káros környezeti-, életmód-, és életvitelbeli problémái miatt kialakult szaruképzési-, faggyútermelési-, és pigment rendellenességek terén. Gyakorlatilag egy steril gyémántfejjel történő hámlasztás, mellyel egy időben vákuum segíti a bőr bazális rétegének, valamint nyirokkeringésének munkáját.

 

Ajánlott a hagyományos arctisztító kezelésekbe is beépíteni első lépésként, mert könnyebbé válik a miteszerek eltávolítása, jobb lesz a bőr felvevőképessége, tehát több hatóanyag épül be, és gyorsabbá válik a kezelés utáni regeneráció a kollagén rostok stimulálása révén.

 

Ajánlott továbbá enyhén ráncos bőrre, aknés, miteszeres, szeborreás bőrre, pigment foltokra, sápadt, fakó bőrökre, tágpórusú bőrre, hegek, striák halványítására pl. testkezelések esetén.  Kúraszerű alkalmazását heti rendszerességgel, 6-10 alkalommal javasoljuk, ilyenkor kissé naposabb időben is fényvédő készítmények használata javasolt.

 

A kezelés körülbelül 10 percet igényel (függ a kezelendő terület nagyságától), nem jár fájdalommal, de egyéni érzékenységtől függően a bőr egy rövid időre kipirulhat. Eredményeképpen pedig egy egészségesebb, ragyogóbb bőrt kapunk!

A kezelés kontraindikált lázas, fertőző betegségek esetén, herpesz és egyéb fertőző bőrbetegségek, nyílt váladékozó sérülések esetén, nyári napsütéses időben, szoláriumozás mellett, nyaralás előtt.