Szolgáltatások

 

1D, valamint 2D szempilla hosszabítás, Arctisztítás Ilcsi natúrkozmetikumokkal, Arc-, nyak-, dekoltázs masszázs, Bőrfeszesítés ultrahang és interferencia áram kombinációjával, Tű nélküli mezoterápia, Mikrodermabrázió, Arcvasalás, ultrahang, delejezés (méregtelenítő mikromasszázs), TestkezelésekTesttekercselés (Body Wrapping)1D, valamint 2D szempilla hosszabítás, GyantázásSzempilla-, szemöldök festés, Fülbelövés, Smink (nappali, alkalmi, esküvői).

Arctisztítás Ilcsi natúrkozmetikumokkal

 

A kezelés általában 1,5-2 órát vesz igénybe. Egy alapos peelingezéssel kezdődik, ezt követi a masszázs puhító krémmel, gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés (VIO) és végül összehúzó pakolás. A kezelés során alkalmazott termékek, hatóanyagok a bőrtípustól függően, előzetes diagnosztizálás után kerülnek kiválasztásra. Mivel az Ilcsi kozmetikumok sokszínűsége, széles palettája nagy variálhatóságot és „szabadságot” nyújt a kozmetikusnak, ezért tökéletesen személyre szabott kezeléseket tudunk végezni, mindenkinek az egyéni problémájának, kérésének, érzékenységének megfelelően.

 

Bővebben

 

Arc-, nyak-, dekoltázs masszázs

 

A kezelések legkedveltebb része. Svéd-, illetve relaxációs masszázsmozdulatokból álló 20 perces kozmetikai masszázs. A kezelésekbe építve tisztítás előtt a felpuhító krémmel történik a masszírozás, illetve regeneráló kezelések esetén a bőrtípusnak megfelelő krémmel végezzük arcradírozás után. Jólesik egy-egy stresszes nap után kellemes zenére ellazulni a kozmetikus kezei között. A masszázs során hatunk a paraszimpatikus idegrendszerre (ami a relaxációért, megnyugvásért is felel), az anyagcserére, a vérerekre, a külső elválasztású mirigyekre (verejték-, faggyú).

 

Bőrfeszesítés ultrahang és interferencia áram kombinációjával

 

A kezelést az All-round bőrfeszesítő géppel végezzük, melyben az ultrahang és az interferencia áram együtt dolgozik. A kezelés 10, 20, illetve 30 perces lehet. Végezhető arcon, szem környékén, illetve nyak- dekoltázson egyidejűleg, vagy külön-külön is. Testkezeléseknél kiváló eredményt érhetünk el különböző anyagcsere fokozó, kötőszövet regeneráló hatóanyagok együttes használatával a kényes, nehezen formálható testrészek esetén is. Pl. has, derék, csípő, külső-, belső comb, fenék, felkar. Az ultrahang segítségével a bőrre vitt hatóanyag mélyebbre tud hatolni, az interferencia áram pedig egy kellemes arcgimnasztikát (testkezelésnél izomtornát, feszesítést) végez, megmozgatja a bőr alatti izmokat. Az érzés kellemes, hisz erőssége fokozatosan állítható és választható, a végeredmény pedig magáért beszél. A bőrtónus fokozódik, így egy simább, tömörebb, és selymes bőr a végeredmény.

 

Bővebben

 

Tű nélküli mezoterápia

 

Napjaink méltán egyik legnépszerűbb kozmetikai eljárása, melynek feltalálói Nobel díjat kaptak!
A kozmetikusok birtokában sok lehetőség van a mély hatóanyag bevitelre, az öregedés késleltetésére, ráncok simítására, kozmetikai problémák csökkentésére, megszüntetésére – mindezt természetesen szike és komolyabb fájdalom nélkül. Ám mindközül a leghatékonyabb a mezoterápia. Mióta nem csak tűs változata létezik, hanem a sokkal kellemesebb – ám nem kevésbé hatékony – tű nélküli módozata, azóta a kozmetikusoknak és a vendégeiknek is arany életük van. Ez az eljárás mindössze 20-25 percet vesz igénybe, ennek során három lépésben (elektroporáció elvén) történik a 100%-os orvosi tisztaságú hatóanyagok sejtszintű bevitele. Fontos a diagnosztizálás, melynek során kiderül, mely hatóanyagok hiányát célszerű a kezeléssel pótolni a bőrben, ezáltal újrastrukturálni azt. A mezoterápia rendkívül látványos, nagyon jó érzés a bőrnek, és eredménye hosszan tartó.

 

Bővebben

 

Mikrodermabrázió

 

Ezzel a gyémántfejes „bőrcsiszoló” géppel látványos javulás érhető el napjaink káros környezeti-, életmód-, és életvitelbeli problémái miatt kialakult szaruképzési-, faggyútermelési-, és pigment rendellenességek terén. Gyakorlatilag egy steril gyémántfejjel történő hámlasztás, mellyel egy időben vákuum segíti a bőr bazális rétegének, valamint nyirokkeringésének munkáját.

 

Bővebben

 

Arcvasalás, ultrahang, delejezés (méregtelenítő mikromasszázs)

 

Arcvasalás során a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag felvitele után a kezelendő területet folpack-kal leborítjuk és a kellemes hőmérsékletű arcvasalóval körkörösen „simogatjuk”, így megnyitva a bőr pórusait, gyorsítva a hatóanyag felvételt. Ajánlott bármely korosztálynak, bármilyen bőrproblémára.

 

Bővebben

 

Testkezelések

 

Különösen a tavasz beköszöntével, nyár folyamán kerülnek előtérbe a különböző cellulit-kezelések, bőrfeszesítő és fogyasztó kezelések.

 

Bővebben

 

Testtekercselés - Body Wrapping

 

A német High Care cég speciális anti-cellulit készítményével és tekercselő technikájával végzett narancsbőr elleni kezelés. A tekercselés bokától mellkasig történik, illetve ha a probléma a felkart is érinti, akkor a karokat is betekerjük. A vérbőséget kiváltó hatóanyag, valamint a speciális "lélegző fólia", és a nyirokáramlást figyelembe vevő body wrapping technika hatására 1 óra pihenés után az eredmény azonnal érezhető. A bőr rendkívül puha és hidratált lesz, néhány alkalom után pedig jelentős térfogat csökkenés következik be! A kezelés kiegészítéseként bőséges folyadékfogyasztás (napi 2-2,5 liter) szükséges!

 

1D, valamint 2D szempilla hosszabítás

 

Saját szempillákra szálanként felhelyezett műszempillák, melyek íve tökéletesen követi a sajátját. Különböző méretű, vastagságú pillákkal lehet optikailag „csalni”, formálni és kiemelni a szem formáját, színét. A ragasztó erősségének és a felhelyezés technikájának köszönhetően nem csak napokig, hanem hetekig tart!

 

A végeredmény lehet teljesen természetes hatású, amit csak avatott szeműek vesznek észre, vagy egészen drámai pillantást kölcsönző. Alkalmakra színes pillákkal, Swarovski kristállyal díszíthető, ezáltal még izgalmasabbá teszi a már amúgy is igéző tekintetet.

 

Bővebben

 

Gyantázás

 

Patronos, illetve érzékeny területeken elasztikus gyantával láb-, kar-, fazon-, intim-, hónalj-, hát-, has-, mellkas-, szemöldök-, bajusz területeken.

 

Szempilla-, szemöldök festés

 

15-20 percet vesz igénybe, tartósságát tekintve általában 2-3 hét.

 

Fülbelövés

 

Orvosi fém, nikkel-mentes, aranyozott, 14 karátos arany, vagy titániumból készült fül ékszerek közül választhat a vendég. A fülbevalók steril kapszulákban vannak, a legmodernebb Studex System 75 belövő rendszer segítségével kerülnek behelyezésre.

 

A beavatkozás szinte fájdalommentes, mindössze pár percet vesz igénybe. Ezután tájékoztatjuk a teendőkről, utóápolásról, amihez otthonra megkapja a szükséges készítményt.

 

Smink (nappali, alkalmi, esküvői)

 

Nappali és alkalmi, esküvői smink igény esetén próbasminkkel.