vissza

 

Testkezelések

 

Különösen a tavasz beköszöntével, nyár folyamán kerülnek előtérbe a különböző cellulit-kezelések, bőrfeszesítő és fogyasztó kezelések.

 

Mielőtt azonban belekezdenénk, fontos tisztázni a vendéggel néhány alapvető kérdést. Képes lesz-e tartani a kúraszerűséget? Hajlandó-e némi változtatásra étrendjében, életmódján különös tekintettel a testmozgásra? Együttműködik-e velünk annak érdekében, hogy a kúra során a legoptimálisabb eredményt érjük el? Ezen döntések meghozatalában segítségekkel szolgálunk, tanácsokkal, ötletekkel látjuk el. Igyekszünk megadni a kúra idején minden testi-lelki támogatást, biztatást, erősítést.

 

A kezelés első lépése a radírozás, melynek nem feltétlenül kell a szalonban történnie, hisz remek testradírok vannak otthoni használatra is. Azonban nagyon fontos a megvastagodott szaru koptatása, valamint a bőr ellenállásának csökkentése a hatékonyság fokozása érdekében.

Amennyiben a radírozás nálunk történik, ez lehet manuális, esetleg gépi (frimátor, vagy mikrodermabrázió). Anyagcsere fokozó hatóanyagok használatával történhet ultrahangos-interferencia áramos bőrfeszesítés (erről bővebben itt), esetleg testtekercselés. A tekercselés során felvisszük a vérbőséget okozó hatóanyagot, tetejére meghatározott módszerrel egy speciális body-wrapp fóliát tekerünk, és egy órán át ebben pihentetjük a vendéget. Kezelések száma minimum 10 alkalom.

 

Napjaink egyik legnépszerűbb fogyasztó kezelése a kavitációs ultrahang, mely ultrahangos zsírbontás néven is ismert. (kavitációs ultrahangról bővebben itt) Ezt a kezelést szintén alapos radírozás után végezzük, és kb. 15-20 percet vesz igénybe. Az ezt követő nyirokstimulálás elengedhetetlen része a kezelésnek, mert a lebontott zsírsejtek elszállítása, kiürítése nagy megterhelés a szervezetnek. Tehát ennél a kezelésnél utolsó lépésként delejezünk (delejezésről itt).